Keziban Hanımlar İstanbul’da oturanlara bir sorum olacak Instagram‘da keşfetme bolca İBB‘nin gönderdiği yenidoğan paketi düşüyor kaçıncı haftada başvuruluyor ve herkese gönderiliyor mu acaba bilgisi olanları bekliyorum.
Ayseguls_baby Keziban 20. Haftadan sonra başvuru yapılıyor herkese çıkmıyor bana çıkmadı eşimin üstüne ev olduğu için
mavikalpvemavikalp Keziban yenidoğan paketleri çocuğun doğum belgesiyle başvuruluyor Yani hamileyken değil doğurduktan sonra başvurun öyle onaylanır☺️
Fatma_furkan1996 Keziban ben başvuru yaptım canım hatta 2 hafta önce aradılar beni ama hala getirmediler kimlik fotokopisi isterler dedi msj gelicek size dedi ama hala birşey yok
ersancarr Keziban 21. Haftada başvuru yapılıyor, ben öyle yaptım. 32. Haftada geldi bana. Bazen daha geç de gelebiliyomus.
Keziban Ayseguls_baby bazı paylaşımların yorumlarının altında fark etmiyor evde olsa çıkıyor demişlerdi demek ki şans meselesi galiba biraz da gerçi ben kiracıyım üstümüze hiçbir şey yok 20. haftaya kadar bekleyeyim o zaman
semosderler2 Ayseguls_baby üstüne ev araba olmasından kaynaklı olduğunu sanmıyorum biz eşimle ikimizde çalışıyoruz üzerimize arsa da var kızımda çıkmadı şimdi çıktı yani kafalarına göre seçiyorlar bir kriterleri olduğundan değil bence
nohutumm mavikalpvemavikalp hayır ben araştırdım hatta kayıt yaptıracaktım ama 20. Ayda yaptırılıyormuş
Ayseguls_baby Keziban ben 20. Haftada başvurmuştum teyzemin gelini de 20. Haftada başvurdu onaylandı onun hatta
Ayseguls_baby Keziban ben bir de telefonla arayıp bilgi aldım 20. Haftaya girdiyseniz başvuru yapabilirsiniz demişlerdi
Keziban Fatma_furkan1996 sanırım hemen gelmiyormuş takip edilecek herhangi mesaj gönderilmiyor mu acaba
Fatma_furkan1996 Keziban istanbul uygulaması var ordan bakabiliyorsun canım msj bekleniyor yazıyor bende
Ha1999 Fatma_furkan1996 bendede öyle yazıyordu şikayet bildirdim sonra arayıp getirdiler isterseniz bide öyle yapın
Ha1999 Bende yaptım 20 haftalıkken yaptım 26 haftalıkken geldi bana sadece kimlik fotokopisi istediler iki gün sonra getirdiler sabah saatlerinde kapının önüne bıraktılar eşim çıkardı
ezgi3452 Keziban Ben 22 haftamın içerisinde başvurdum. Dün aradılar 31 Aralığa kadar gelecek bilginiz olsun dediler su an 25+6 haftaliğım benimki hızlı ilerlemiş sanırım. Bu arada ben şu an çalışmıyorum üzerimize ev araba vs yok
Keziban ezgi3452 ben de çalışmıyorum herhangi bir şeyimiz de yok üzerimize ne benim ne eşimin zaten öyle olsa böyle şeylere başvurur muyuz