vildann__ Cinarsaitinannesi eşimle kan uyuşmazlığı var şimdi iğneyi yapar diyorlar korkuyorum am yapıcam
vildann__ Cinarsaitinannesi yani ne olacak böyle bilmiyorum bir düşüyor bir kalkıyor nasıl bir yol izlenecek bilmiyorum
Cinarsaitinannesi vildann__ kimyasal gebelikse vücudun kendi atsın diye beklerler ama dış gebelik boş gebelik falansa kürtaj gerekebilir artık netleşse senin içinde iyi olur
vildann__ Cinarsaitinannesi doktor baktı bu derdi normalde kese gözükmesi lazım dedi ama gözükmüyor o yüzden son bi defa pazar günü kan ver bakacaz ddi ama dış gebelik ddi @Eda42_ @Aaaaysel
Cinarsaitinannesi vildann__ inşallah kolaylıkla atlatırsın canım düzenli artmıyor zaten bir sorun olduğu belliydi
Eda42_ vildann__ İnşallah dış gebelik değildir bende bugün bebeğin gelişimi olmadığını öğrendim kalp atışı oluşmamış bebek bile oluşmamış sadece hamileyim demekle herşey olmuyor Muş onu öğrendim 😔😔😔
vildann__ Cinarsaitinannesi aynen belliydi zaten inşallah kendiliğinden atlatırım ya bugün de aslında kahverengi böyle akıntım var geliyor evde kendim düşürebilirsem çok iyi olur ya
vildann__ Eda42_ aynen öyle bir haftadır ben de neler çekiyorum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun öğrendiğim şu ki hiçbir şeyi net belli olmadan hiç kimse bundan sonra bir şey Söylemeyeceğim
bluemom24 vildann__ kan alırken bazen tam değer istemiyorlar unutuyorlar net olanı istemeyi banada olmuştu böyle sonra tekrar kan almışlardı
beriii47_ vildann__ düşüş yok net girilmemiş beta pazartesi tekrar ver olmadı randevu al kese gözükür