hilal858_ deletedmom43191 Ay benim 3.bebikte gününde doğarsa inşallah 54 gün kaldı bende başvurmayi düşünüyorum…Bu rakam sabit mi ki acaba😅 yükseltseler iyi olurdu
Deleted33000 deletedmom43191 evim çarşıya uzak baya araba kullanmayı da bilmiyorum eşim de mesaili çalışıyor artık bebek de var soğuk ondan yani
GirlandBoy_Mom Deleted33000 paranı çekmene gerek yok kuzum kartla alışveriş yapabiliyosun artı internete açık ben e bebekten alışveriş ve mağazadan alışveriş yaptım kartla
annekiz6141 deletedmom43191 peki e devletten falan mı başvuru yapıyoruz yoksa gidip kendimiz mi başvuru yapıyoruz 🙊
Alya05 deletedmom43191 Oooooo Bizede alırsın bişiler artık 🤣🤣😁 Güle güle harca canım Bende bi hafta oldu başvurdum da ne zaman alırım kış bitince mi 🤣😁😁 Senin kaç ayda yattı
Alya05 papatyakokulugece hee desydin onla restorandan anca bi yemek yerim o kadar zengoyum deseydin 🤣🤣
deletedmom43191 Blueeberryy 2 farkli ozel gezdim 9 bin dediler devlete gittim randevusuz müdahale olmaz dedi kısacası 20 gun bu savaşa devamm