ikican55 Dilekyagmur valla izmirde özel dışındakiler kelimenin tek anlamıyla süründürüyo. Maddi durumun varsa hiiiç devletle uğraşma derim ben.
Gkayra Dilekyagmur Çiğli devlet hastanesi ...irfan Özer 😉memnun olmayan yok ,ama randevu bulanda yok 😁😁biraz yoğun bı doktor ...
Ygmr1212 Dilekyagmur Dilekyagmur dilek hanım buca kadın doğum mehmet bora bozgeyik tek kelimeyle muhteşem bi doktor
Ygmr1212 Dilekyagmur tereddütsüz gidebilirsiniz muhteşem bi hasta kitlesi var önerirm cok iyi bi doktor
Dilekyagmur ikican55 maddi acıyla alakası yok aslında ilk oğlumu özelde doğumda ama bu sene oğlumu kreşe göndermek istiyorum açıkçası hamililegimden dolayıda oğlundan kısmak istemiyorum
Dilekyagmur Gkayra ben buca tarafında oturuyorum orası baya uzak kalıyor bana :) ege üniversitesini öneren çok oldu ama doktor olarak kimseyi önermediler:) malesef
Gkayra Dilekyagmur benim çevremde kimse onermiyor Ege uiv.ni ,yinede siz bilirsiniz uzak olunca sıkıntı oluyor maalesef ...
Adencanan Dilekyagmur canım bende Buca da oturuyorum izban ile gidersen rahat rahat oturduğum yerden 20-25 dk yol gidersin ve tam Çiğli devlet hastanesinin önünde duruyor yine de çok mu uzak senin için?
SelmAkqun Bucaya yakınsan ben buca kadın doqumda cewat beyi yada şinasi beyi şiddetle öneririm ikisinden de cok memnunum ama yok dersen ben bide 9 eylüle qidiorum doktor seçemiosun ama hep iyiler denk qelio zaten canm
Dilekyagmur SelmAkqun aynen cevat beyle şinasi beyi çok önerdiler peki ayrı oda tutulabiliyor mu orda bi bilginiz var mi
SelmAkqun Dilekyagmur simdiki sistemlerinde ayrı oda isteme hakkın warmş tatlım suda doqum bile yapmaya hazırlanıomuş hastane 😂😂
AsilveAnnesi Dilekyagmur cigli devlet hastanesi irfan bey tek kelime ile mükemmel bir doktor fakat randevu bulursanız. Bulamazsaniz da kapisini çalın zaten randevu kendi verir 😃
Adencanan Dilekyagmur anladım canım hakkında hayırlısı inşallah iyi bir doktor bulursun. Senin için en iyisi en yakını Buca kadın doğum ozaman.