arsesraa Deletedmom_878 ay amiiinnn inşallah valla aylardır negatif görmekten artık her test negatif çıkacak gibi geliyor 🥲
Deletedmom_878 Kızlar @melike__41 varda ovülasyon testi gittikçe koyuşalıyor burda böyle gebelik haberi alanları okudum sizce gebelik varmıdır oda bat 3 olması gerekiyor
birumut_ Deletedmom_878 iki ihtimal var ya gebelik ya 2. Yumurtlama aşkım bence değerlendirsin bi bakarsın ikiz gebelik tutar
melike__41 birumut_ ayy inşallah ama pik değil sadece git gide koyulaşıyor Dpo 8 bat 3 Ocak bakalım yarın dpo9 test yapıcam sabah
melike__41 Deletedmom_878 inşallah ya sen her böyle dediğinde ben heyecanlanıyorum o kadar uzun zamandır bekliyorum ki 🥹
arsesraa Kızlar adet ağrısı gibi bir ağrınız oluyor mu benim dün gece oldu böyle tam orta alt karnım gibi bir de şimdi biraz ağrımaya başladı regl habercisi değildir inşallah ya
Kubra381 arsesraa benm de ara da öyle bi ağrım oluyor hatta benim adetten bir hafta önce aşırı mide bulantısı ve baş ağrısı olurdu bu sefer yok Allahım inşalllah hamileyizdir sağlıkla hayırlısıyla 🤲🏻
melike__41 arsesraa bende de bugün oldu belimde kasıklarımda adet olucak mışım gibi geldi geçti bide sanki rahmimde çekilme gibi bişey hissediyorum
Miraclem Aniden ayağa kalktim karnima bir dakikalik kramp girdi . Usuttum mu yoksa belirti mi acaba ? Böyle olan var mi ?