Kubra381 Kızlar benim afedersin uzayan bi akıntım var ya Chatgbty ye sordum daha önce kızım geç döllenme olduğundan dolayı bu uzayan akıntı yerleşme olabilir diyor ay valla zaman geçmiyor var mı yok mu diye düşünmekten yoruldum
Byn1998 Kubra381 inşallah yerleşmedir regl 12 gün var benim çatlama ertesi gün başladı devam ediyor ilk defa belirtiler de yüksek erken başlamıştı
Kubra381 Byn1998 benm adetlerim düzensiz geçen ay klomen kullandım gebelik olmadı 34.gün adet oldum bu ay da Femara kullandım bu ay da herhalde o zamanlar da adet gelir gebelik olmazsa o yüzden adetime 5 gün var Dün öyle akıntı geldi birde karnımın yanları çok acıyor
Kubra381 Kızlar geç döllenme diye bi gerçekte var o yüzden adetleriniz gecikmesini bekleyin kan verirsiniz direkt
Kubra381 Byn1998 inşallah vardır ya Adetlerim düzenli mi herhangi bi ilaç kullandın mı bu ay yumurta geliştirici
Byn1998 Kubra381 kullanmadım valla bacım daha sağlıklı beslendim az yemeğe bol su tüketmeye başladım bide arada elenatal vitamin minarel takviye içiyorum regl 3 ay önce 15 gün geçikti ama maşallah 3 aydır düzenli geliyor günü gününe
Byn1998 kızlar ikiside lh yumurtlama testi öylesine yapıyorum üstteki 26 aralık alttaki bugün koyulaşma var sanki
ayse988 Kızlar benimde bugün dpo7 bat 4 Ocak erken diye düşünüyorum test için grip oldum bugünde çok kötüyüm ama ilaç içemiyorum nolur nolmaz🤦🏼♀️
ayse988 Deletedmom_878 çok erken yapmışsın ben ilk gebeliğimde öyle yaptım negatifti adet günü beta 350 şok olmuştum 9 haftada düşük yaptım ama 🙁
ayse988 Deletedmom_878 bi de 2 gün önceyse kanda bile negatif çıkardı canım normal yani negatif olması
Deletedmom_878 ayse988 valla ben kendimi öyle negatife inandırdım ki ovülasyon testi sipariş verdim diğer ayın düşünmeye başladım dkskdkd