Deletedmom_878 melike__41 hayırlı olsun bacımm gözüküyor benimki de erken gebelik testi almış awox al dedim de artımed almış
melike__41 Deletedmom_878 canım artımed çok yalancı pozitif gösteriyor ben o testle çok hayal kırıklığı yaşadım
melike__41 arsesraa ve erken gebelik testinden daha net görüyorum kaset testi ve durdukça koyulaştı şu an çok net görüyorum
arsesraa melike__41 çok sevindim senin adına canım vallahi allahım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsiiinn ❤️ ne kadardır bekliyordunuz
melike__41 Deletedmom_878 ya o kadar uzun zaman üstüne bir sürü hayal kırıklığı insan evet hamileyim diyemiyor şu an bile inanamıyorum kan testim çıktıktan sonra ikna olucam
arsesraa melike__41 ayyy kız bu ne güzel bir mutluluk bizim daha 4. Ay bu ay da negatif sanırım test yaptım ayrı bi başlık açtım ama senin için gerçekten çok sevindim şu anki hislerini yaşarız inşallah biz de
melike__41 Deletedmom_878 senin yumurtlama gününü bilmiyoruz adetine daha 7 gün var çok erken ben yumurtlama gününü bildiğim için olabilir diyorum şu an ama belki sen geç yumurtladın belki daha Dpo 6.7 çıkmaz zaten
hanega Deletedmom_878 erken gebelik testleri bile 6 gün önceden diyo bende birkaç gün sonra bir daha yapın