Merhaba öncelikle hastane ve doktorumdan bahsedicem ilk haftalarımdan itibaren medipole gidiyordum doktorumu çok seviyodum ama doğum paketi olmadığı için değiştirmek istedik hastaneyi daha somra bize yakın olan atlas Üniversitesi hastanesi tercih ettik doğum paketi aldık doktoe olarak rahime bekar hanım efendiyi seçtik ilk başlarda güler yüzlü geldi tamam dedim doktorumu sevdim ama 2 ayda 4-5 kere gitmek zorunda kaldım ona ilk gittiğimde biraz kilolu hamile kalmıştm bu yüzden ultrason da bebeği ner göremediğini içerisi sürekli karanlık göbeğinden dolayı demeye başladı tamam be zayıf değilim ama inaın ultrason makşneleri o kadar eski ki ultrason fotoğrafı verirken resmen bir tane ayırt edilebilecek bişey göremiyosınuz makineleri çok kötü hermeyse 17.haftada cinsiyet öğrenmeye çalıştık ilk başta erkek dedi ama bakarken hala benim yüzmdenngöremedipini dile getiriyor eşimle ben ultrason da bebeğimizin bacaklarını açmış halde görebiliyorken doktor görmüyo inanın 20. Haftaya kadar 1 hafta erkek 1 hafta kız dedi neyse son gidişimde bana plesenta previa olduğumu söyledi o kadar moralim bozuldu ki ne olduğunu ilerde ne gib problemler olabileceğini biliyordum ama bununla ilgili hiçbir uyarıda bulunmadı ben bir sonraki gidişime kadar araştırıp ona göre tedbir aliyim dedim barş dedim be her gittiğimde bu doktora kendimi en baştan hatırlatmak zorunda kalıyordum hatırlamıyorsun hasta bilgilerini kaydettiğin biyerdemi yok bu son hidşimde içimize çok büyük endişe düştğ hem her gittiğiöde hatırlamıyo hem cinsiyetimizi ikilemde bırakıyor ve tehlikeli bir tanı koymuştı inanın bana o bir hafta o kadar zindan oldu ki strese çok girdim sürekli düşün düşün sonra ki gittiğimizde plesenta previa olduğumu döyletinxe tekrar içim rahat etmedi eski doktoruma tekrar gittim mesipoldekş çünkü düşünmekten kafayı yicektim sürekli yatıyodum ertesi gün eski doktoruma gittim gittiğim anda 20. Saniyesinde cinsiyeti söyledi beneğimizi renkli gördük çok başkaydı🥲🥲vw bu doktorum plesenta previanın p sinin bile olmadığını söyledi o an orda sinir boşalması yaşadım ağladım çünkü o kadar strese girmiştimki en kötğ seneryoya kendimi hazırlıyordıö resmen yani o hastanenin hiçbir şryi kaliteli değil kadın doğum eksi katta havasız doktorun odası kapkaranlık konuşma tarzı üslup be hastalarına olan tutumu kötü bir deneyimdi