Sultansultis astronot bencede fazla olabilir araba sıcaksa zaten bşde o montun içinde sıcakta bide pusette rahatsız olur bebek, hemde uzun yol diyorsunuz, bence uzun kol zıbın+alt giydirin çoraplı üstüne tulum giydirin, peluş tulum almışsınız onu mont olarak giydirebilirsiniz bence yeterli olur araba içinde, ihtiyaç olursa battanine örtersiniz. Hastane içi zaten sıcak oluyor arabayla hastane arasında üşür diye korkarsanızda battaniyeye kundak yapın emniyet kemerini takabilirsiniz öyle pusetin üstünüde kalın bi battaniye örtün sıcacık gider hiç korkmayın. Ben şuankısa kol zıbın üstüne tulum ya da ikili takım giydiriyorum ihtiyaç durumunda alta bide patikli pijama altı ya da kilotlu çorap giydiriyorum. Üstüne ise trendyoldan peluş ayaklı şapkalı tulum aldım kundak şeklinde onun içine koyuyorum puset emniyet kemeride rahat bağlanıyor arabada öyle gidiyor yanıma battaniye alıyorum ihtiyaç olursa örtüyorum, puset örtüm kalın zaten sıcacık gidiyor. Arabada klima açık olacak bide çok kalın giydirip sıcaktan boğarsınız burun tıkanıklığıda yapar, arabadan inincr en ufak doğukta hasta olur Allah korusun, arabada rahat kalsın çocuk inerken örtün üstünü, pusetin üstünüde iyice kapatınca hiçbişey olmaz Allahın izniyle. Astronotu bebek arabasında dışarda sürerken kullanıyorlar genelde mantıklı olanda o bence