Annesii66 Sabah 6:30 da yatış yapılacak acaba kaçta doğuma alınırım bilgisi olan var mı Kocaeli şehir hastanesi
gizemli00 Annesii66 benide sabah 8 gibi cagirmislardi öğlene doğru anca doğuma girdim nstdir sontadir vs derken anca
Gencbirannis Annesii66 biz de erken gitmiştik ama nst hastane yatışı kıyafetler ayarlama vs derken 12 olmuştu doktor gelince ameliyat olcak denmişti 1 buçukta almışlardı
hiraikra Merhabalar hamilelginizin kaçıncı haftasında sezeryan oldunuz benim ikinci gebeliğim sezeryan olacak 35 haftaligim doktor randevum 36. Hafta daha gün verilmedi merak ettim sormak istedim sizlere
Sudedemirer Gencbirannis peki çıkışınızı ne zaman yaptılar mesela öglen 1 de doğum yapıp diger gün öglene doğru çıkış yaparlarmı
Gencbirannis Sudedemirer evet diğer gün öğle sıralarında çıkış oldu çünkü işitme testinde oğlum ağlamıştı tamamen uyuması gerekiyormuş kaç kere 2.kata in çık yaptım ter içinde en son dualar ettim artık uyusun diye çünkü her tarafına bant yapıştırıyolar kulaklarına da kulaklık gibi bişey takıp bekliyorlar o ara ağlamaması için uğraştım bitişi öğleni buldu
gizemli00 ogretmenannecik evet bana ilk sezeryan dediler sonra damar yolu açıldı nstye filan bağlama derken o sırada geldiler baktılar kaç santim açılma diye ama açılmam yoktu ara ara yalancı sancı geliyordu 42 haftadan gün alınca birde bı an kızımın kalp atışları düştu kordonu dolanmış boğazına kaç kez acilen sezeryana alındım egerki kızım akıllı durdaydi😁 ben suni sancı istiyordum
ogretmenannecik gizemli00 aaa anladım canım çok şükür sağ Salim almışsın bebişini kucağına 🌸 benim ikinci sezeryan olacak da açılma var mı diye bakmazlar umarım hiç sevmiyorum cünkü
Annesii66 ogretmenannecik ay bende nefret ediyorum dün gün almak için gittim ödüm koptu bakacaklar diye