Deletedmom_787 Mutlubiriol haklısın canım benim hakkımızda hayırlısı bu ay umudum yok yine 🥺 ovulasyon testi de yapmadım ilk kez bu ay tahmine göre birliktelik oldu bat sanırım 15-16 ocak 🥺 yine olmadı gibi zaten prolaktin yüksek çıkmıştı geçen ay olması zor gibi
Mutlubiriol Deletedmom_787 yine olmadı olmayacak diye düşünme olursa olur de. Bu seni strese sokar o konu hakkında pek düşünme sakin kal 😊 ben de bu ay ovulasyonla ilerlemiştim herşeye dikkat ettim ama olmadı elimden bişey gelmez. Ben elimden geleni yaptım gerisini Allah’a bırakıyorum sende öyle düşün 💕
bebissss Mutlubiriol ben hepsini de rüyamda gördüm adetime 2 hafta kala rüyada gördüm hamile olduğumu
rumeysapeker Benim bi düşüğüm oldu ardından tekrar denemelerimiz oldu ama korktuğumdan çok denemedim ağrılı bir düşüktü bu defa tekrar başladık ovülasyon testine dikkat ederek sadece şunu soracağım cinsel birliktelikten ne kadar sonra belirtileri olur
Ozgebtn zeyka yaaa ay çok geçmiş olsun keşke hepsi iyi geçseymiş benim iki gebeliğimde aynı gidiyor benim hamileliklerim de böyle demekki benimle alakalı diye düşündüm ben