prensannesi___ 17 haftalık hamileyim belim çok ağrıyor halçama vuruyor ağrısı sıcak su torbası koyuyorum o biraz iyi geliyor sıcak su torbası koymam bi sıkıntı yaratmaz Deyilmi başka ne yapabilirm yardım edin kızlar
rabisimm prensannesi___ magnezyum içebilirsin. Benimde öyle ağrılarım oluyor magnezyum içince rahatlıyorum. Ya da uzanırken bacak arana yastık koyabilirsin.
beyzzsenturkkk prensannesi___ sıcak su torbası hamilelikte önerilmiyor. enfeksiyon da bahsettiğin ağrıyı tetikliyor benim enfeksiyonum yükselince böyle ağrım oluyor bence tahlil ver
karpuss prensannesi___ benimde biraz iş yapınca belim kalçam ağrıyor dümdüz yatıyorum eşime masaj yaptırıyorum yoksa geçmiyor bir türlü. Birde iyi hissedersem ılık suyla duş alıyorum ovuyorum o da iyi geliyor tavsiye ederim
prensannesi___ rabisimm canım magnezyum kullanıyorum ama faydasını görmüyorum senin kullandığın magnezyumun ismi nedir doktora yazdırayım
prensannesi___ beyzzsenturkkk beyzzsenturkkk idral yolu enfeksiyonu bar antibiyotik kullanıyorum canm
rabisimm prensannesi___ magvital toz benimki. Daha önce magnorm kullandım tabletti pek etki etmiyordu bana
rabisimm prensannesi___ gece uyumadan önce içiyorum ben sabaha bütün ağrılarım geçmiş oluyor. Kişiden kişiye fark gösterebiliyor demek ki