yesilordek için rahatlar mı bilmem ama ben bebeğimi nokta bile kese yokken öğrendim doktora gittiğimde doktor ben sana hamile demem kese görmeden dedi ve ben deli gibi o hafta doktor gezdim bikaç gün sonra küçük bir nokta oldu hatta bana yine hayır kalp duymadan bişe diyemem dedi ben öğrendiğimde ortada bebeği bırak kese bile yoktu sonra 10 günlük hamileyim kese yinede biraz belli bana bebeğin ölmüş adet olcaksın denildi ben ağlaya ağlaya bıraktığım sigaraya başladım 1 paket içmişimdir ve yine inanmadım aynı gün farklı doktora gittim ve sonunda duymak istediğimi duydum hamilesin kese var ama geç döllenme daha çok küçük hatta sen bunu nasıl anladın dediler ben nasıl anladım dersen ben tüp mideliyim asla mide yanması yaşamam istersem sirke limon içeyim mide yinede yanmaz ama benim regliden 10 gün önceden midem yanmaya başladı ayrıca göğüslerim reglide asla acımaz şişmez bile göğsüm acıdı 1 gün gecikmede ve ben anladım test yaptım gün ışığında gözüküyordu 2. Çizgi geleyim sonrasına 2 haziranda öğrendim 24 haziranda kalbini duydum bekle her doktorada inanma allah izin verirse kızım 15 gün sonra benle