nuuurur Merhaba kızlar 6,5 günlük hamileyim ama hiç bulantım yok sizde durumlar nasıl nasıl geçiyor hamilelik benimle aynı durumda olanlar varmı
defnevedoruk nuuurur bulantınızın olmaması normal tabii ki🥰 benim kızımda hiç bulantım olmadı ama oğlumda çok olmuştu
Eymenveben nuuurur daha erken de olabilir 8 haftada başlayabilir hiç olmayabilir ve inanın en iyisi o 🥰 benim ilk hamilelikte hiç olmadı şimdikinde off 5.haftada başlamış da doktor bile daha olmaz salgına yakalanmışsındır dedi ama herkes iyileşti ben devamdım 🙈 4 ay sürdü azalarak bitti ama 4 ay yattım çok zordu allah kimseye vermesin
minnos1b nuuurur bende 7-8den sonra başladı ama tiksinme şeklinde. 13te filan bitmişti. İlkinde çok istifra etmiştim bunda sadece 1 kere oldu. Hafif seyretti olabiliyor
mervestyledd Benm 7. Haftada başladı 6. Ayımda hâlâ bulanıyor 🫣🥹 kişiden kişiye değişiyor bulantı genelleme yapmak doğru değil
havvaclkh nuuurur bende ayni 6 haftalik gebeyken doktora gittim dedim ki benim gebelikle ilgili hic bir belirtim yok nirmal mi dedimn taaaa ki 7. Hafta bitene kadar bie başladiki soemayin bulantilar kusmalar yiyecek reismlerime bile bakamadim 2 ay sürdü evimizde yemek pişmedi eşim disarda yer gelirdi 🤭
gizemli00 nuuurur 6 haftalık misin canım yoksa ben mi anliyamadim ama hamile olduğumu ilk bildiğim anlarda iştahım iyiydi kusma yoktu daha sonra kese bebek kalp atışından sonra arttı uykusuzluk halsizlik bulantı filan
nuuurur gizemli00 evet 6,hafta 5 günlük hamileyim şu an sadece bazen kasık ağrılarım oluyor ve aşırı şişkinlik var
Iremsel_ nuuurur benim 11. Haftama kadar bulantım olmadı 11. Haftamda aşırı bi koku hassasiyetim oldu o da 1 hafta aürdü maksimum 2 3 kere istifra ettim ama arkadaşımla aynı anda hamile kaldık o hal kusuyor şuan 36+3 üz
Eliz_brck nuuurur bende 6+6 oldum canım. Kusma yok ama sabah ve acıkınca midem hafif bulanıyor ama çok aşırı degil. İlk kızımda çok fenaydim neredeyse dogurana kadar kustum