Asi_07 ayda_ceylanoglu her iki gebeliğimde de içtim malesef bırakamadım ama ciddi oranda azalttım oğlumda herhangi bir sorun yaşamadım doğum kilosu vs çok iyiydi ama kızımın 36 haftada gelişimi yavaşladı plesenta yaşlanması oldu 37+6 da doğum yaptım 47 cm 2560 kg doğdu belki tek başına sigaradan kaynaklı değildir ama onunda etkisi olabilir bilmiyorum inşallah bırakabilirsiniz
kerimeden ayda_ceylanoglu bende kullanıyorum bırakamadım oğlumda da kullandım ama çok az derecede tiksinmiştim zaten günde 3 bilemedin 4 tane oğlum sağlıklı bi şekilde doğdu çok şükür ama suan 20 haftalığım bunda da içemiyorum günde 3 tane falan keşke bırakabilsek ama bazen olmuyo
beyzakzlrmk ayda_ceylanoglu Bende ıkı gebelıgımde ıctım sımdı üçe hamıleyım malesef yıne içiyorum ılk kızımda plesanta yaslanması oldu 37 hafta yanlıs hatırlamıyosam dogum yaptım
mom_51 Sigaranjn problemleri genellikle küçükken çıkmıyor. Büyüdükçe büyük sağlık problemleri oluyor. Tabi içilmemesi saha iyi ama bırakamayanlar da vardır elbet. Maalesef ki onlardan biri benim.
laytek06 Malesef bende bırakamadım. Çok vicdan azabı çekiyorum ama kendimi şartladıkça daha çok içerken buluyorum kendimi. Pskolojik olarak zor günlerden geçiyorum ve engel olamıyorum. Şuanda 33 haftadayım her hangi bir sıkıntı yok bebekte.
cansukandemir53 Bende yeniyim henüz hamilelikde ve doktorun bana ilk attıgı ses kaydında direk sıgarayı bırakıyorsun dedi ama bırakamıycam sanırım yarım yarım içiyorum sojunu getirmiyorum