kubrademiral İstanbulda hangi devlet hastanesine muayene oluyorsunuz acaba ve hangi doktoru önerirsiniz doğum içinde gittiğiniz memnun kaldığınız var mı?
bebissss kubrademiral Bağcılar eğitim ve araştırma hastanesi her hangi bir doktor olabilir çok iyiler Esenyurt devlet hastanesinde de Hasan fatih Bey muazzam bir doktor bnce
Sevo36 Özeller pahalı olduğu için bide sezeryan olacagm için çam sakurada olacağım muhtemelen oraya gidiyorum çünkü siz
Elifselin Sevo36 arkadaşım 3 gün önce doğum yaptı 41. Haftaya kadar beklettiler özelde sezeryan olman lazım demişlerdi. Bebeğin kalp atışlarının durmasından sonra sezeryana aldılar ameliyatta da bi doktorun “ az kestik çıkaramıyorum uzman doktor çağırın” gibi bi söylemi üzerine arkadaşım telaş yaptığı için tamamen uyutmuşlar. Kendileri hiç memnun değil çam sakuradan ama çok memnun olanı da duydum bilemiyorum
Sevo36 Özeldemi sezeryan oldu devlettemi arkadaşınız orasını tam anlamadım biraz doktor şans işi gercktn Türkiye de iyi doktorlar eskiden çoktu smdi bulamıyoruz hangi hastane ye gtsen mutlaka şikayet var ama memnun olanda var
maryyyt Bende esenler kadın doğuma gidiyorum ama memnun değilim gerekli tetkikler eksik yapılıyor bakalım hastane araşındayım çam sakura hakkında da çok olumsuz şeyler duydum bilemiyorum
meleekasaa İlk çocuğum başarı hastanesi, ikinci çocuğum Sarıyer hamidiye Etfal hastanesinde doğum yaptım. Şimdi aklım olsa yine kesinlikle orada doğum yapardım. İlgileri ve odaları çok büyük ve temizdi.
kubrademiral Benımde ilk doğumum sarıyer etfal, sımdı doktor arastırıyorum yıne orası olabılır dıyorum ama daha iyisi belkı vardır dıye sormak ıstedım