ylnydgd Ftmn123- sanmam. İlişki sonrası leke bi zedelenme sonucu olmuştur, rahim ağzında polip de olabilir, adet rahimden gelen bir şey ilişki bağlantısı olamaz diye düşünüyorum. Bi doktora görünmekte fayda var gecikme 1 haftadan fazlaysa.
Elisa0110 Ftmn123- adeti geciktireceğini sanmıyorum ama zorlamadan kaynaklı olabilir veya uzun süre sonra ilişki olduysa ondan da olabilir en iyisi doktora gitmek belki başka bir sorun vardır
ylnydgd Ftmn123- yara ya da polip olabilir. Her ilişkide olursa bi doktora görünün derim. 1 kerelik bir şey değilse
sahada Ftmn123- canım ilişki de bende bi sadece yara olduğu zaman geldi. Onun dışında gelmedi. Bence gidin doktora. Varsa erken önlem alınır. Benim yarama dondurma işlemi yapmıştı doktor
Elisa0110 Ftmn123- vajinal enfeksiyon olabilir veya vajinal kuruluk dan da Bi defa oldu diyip geçiştirmeyin en kısa zamanda doktora gidin sizin de içiniz rahatlar
Elisa0110 Ftmn123- aynen çünkü enfeksiyon varsa da belki başlangıçtır. İnşallah olmasın da başın da önlemini almak daha iyi olur