seymayla Deleted33000 bende aynı kızımda hamile kaldığım kiloyla doğuma girdim -10 la çıktım sonrası çok fenaydı 😂 şimdi daha çok yeni hamileyim bunda nasıl olucak bakalım 😂
Deleted33000 seymayla eeee sonra hep sadece aldın mı hiç veremedin mi o kiloyu ben emzirmeyi bıraktıktan sonra veririm diyorum ama
seymayla Deleted33000 benim iradem yoktu bir süre önemsemedim ama sonra olacak gibi değil diyetisyenle başladım 2 ayda 12 kilo verdim sonra cenazemiz oldu memlekete git gel vs derken sürem bitti kendim devam ettim edebildiğim kadar totalde 20 kilo gitti şuan sabit durumdayım ne alıyorum ne veriyorum dikkat ediyorum tabi
Deleted33000 seymayla ay maşallah ne güzel vermişsin kız inşallah bende bı 10 kilo fazlam var verebilirim senin gibi
minecikk 7.haftadan merhaba şu mesajları okurken o kadar özendimki anlatamam. İştahsızlık bulantı koku hassasiyeti beni mahvetti ne zaman doya doya yemek yiyecem ne zaman canım sürekli bir şeyler çekecek 🫠🫠
GencbirAnne_1 minecikk Merhaba bacimm ilk zamanlar maalesef bulantı kusmadan bisey yiyilmiyor pek ama 2. trimesterden sonra balayı valla iştah geri geliyo canının çekmediği şey kalmıyo benim balayı bugün itibariyle bitti 3. trimestere girdim bakalım beni neler bekliyor inşallah iştahım böyle devam eder 🤣
dilan_dilan GencbirAnne_1 bende 16 haftalık oldum kaç gündür iştahım öyle bi acildi ki doymuyorum 😆 kızım sağ olsun 🤭💖