anneyimanneeee Kendime engel olamıyorum dibine kadar etini bile yiyorum bu huyumu nasıl yok edeecem ellerim cok acıyor artık😞
Adada anneyimanneeee Eşimde ve babasında var. Genelde düşünce halinde ortaya çıkıyor. Pskolog ile görüşün belki çocukluk travmanız vardır. Bu ayıplanacak bir şey değil. Mesela eşimin çok sık yaptığı şeydi bu. Evlendik evini ayırdı eşim nerdeyse azaldı. Babası sürekli parmağını tırnağını yiyor. Onu az gmremeye başladı eşimde yapmamaya başladı. Ne zaman onu görse eşim tırnak yer
LadyX anneyimanneeee tırnak yememek için acı oje tarzı ilaçlar var diye biliyorum istersen onu kullan
erkekannesi1_ anneyimanneeee kuzum eğer bu konuda çok hassas değilsen jel tırnak yaptırabilirsin ablam öyle yenmişti sanırım ama jeli de yiyordu ilk zamanlar 😂takma tırnakta olabilir
zeyka Kızımda tırnak yemeğe başladı (4 yaşında) 3-4 ay kadar sürdü eczaneden acı oje aldım bi işe yaramadı. 1 ay kadar önce ellerine kına sürdüm o günden beri yemiyor kokusundan dolayı mı tadı mi bilmiyorum ama kinalar çıkmasına rağmen tamamen unuttu