babymom2026 zuloss Hele allah mı söyletti kız seni 😁😁 Allahım şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine beni duy 😂🙏
babymom2026 LadyX paylaşma zaten kız insanlardan korkulur artık valla kimseye güvenilmiyor bu devirde 🥹
dilaradoyan babymom2026 ultrason halindeki gibi doğuyorlar genelde canım. Ama çocuk doğduktan sonra çok değişiyor hatta kendinizden bile fark edersiniz lise haliyle yetişkin hali bile çok farklı olabiliyor insanın. Sürekli değişim halinde yani ☺️
babymom2026 dilaradoyan yapay zeka şey dedi bu haftalarda burun kemik değil kıkırdak yani değişir yağ dokusu da tam net oluşmadı dedi bana ama hayırlısı ☺️ Duruştan da etkilemiş olabilir yandan gördük oğluşu 😍 Birde elektrikler gitti geldi ben odaya girince benim şanssızlık 🤦♀️
babymom2026 sunbloom123 valla kız ne var eşim sarışın mavi gözlü kim istemez bebeğinin öyle olmasını 😂
aybalasmom babymom2026 kemerli kısmı dediğin değişir ki doğumdan sonra da sürekli değişiyorlar. benim kızımın çenesi biraz geride gibiydi ultrasonda (benimki de öyle) İnşalah değişir babasına benzer dedim, değişmedi benimkine benziyor ama o kadar tatlı ki🥹😍🧿
Babyboy3 babymom2026 canim tabiki 25. Haftadaki gibi olmuyor ben 29 haftalık görmüştüm cok değişikti birde 35 haftalık gördük tamda oyle doğmuştu aynısıydı yani 25 hafta ile 35 arasında bile fark oluyo
erikarpuz babymom2026 ay varya renkli ultrasonun aynısı çıktı hatta chatgpt ye fotoğrafını yaptırdık çok benziyor dnsgs
annekiz6141 babymom2026 kizimin burnu bile ayniydi hshshsgs ama büyüyünce degisiyorlar ya kızım karaydi simsiyah saçları vardı şimdi sarı ve kahve tonları saç rengi 😅 bide bembeyaz teni.. Bebekligine göre daha da güzel 🙊 gören herkes diyo yabancı yıldızlara benziyor 😅 annesi yesin ya 🤣