Didocan Merhaba 3 sene önce kese görünen ama kalp atışı olmayan ve kürtajla sonuçlanan bir gebelik geçirdim.Şuan yine hamileyim bugün kontrole gittim 6+1 im yine kese var fakat kalp atışı henüz oluşmamış.Doktor cuma günü yeniden gel dedi 7. Veya 8. Haftada kalp atışı duyan oldumu.Yine aynı şeyler olacak diye içim bir tuhaf:(
denizannee Didocan 8+3te sadece gördüm gittiğim hastanede doktor tavsiye etmiyordu dinlemeyi zararlıymıs 🤷🏼♀️ 10+3te duydum ilk kez. Ferah tut gönlünü bu dönemde en önemli şey moral ve pozitif düşünce herşey iyi olucak 🤗
Ebrs Didocan canim, benimd3le 6 haftalikken duyamayıp kurtaja almaya calistilar izin vermedim. 8.haftanin icindeyken duyuldu, içini ferah tut ve bekle derim ben
Didocan denizannee çok teşekkürler herhangi bi kanama falan olmadığı için kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama ilk gebelik kayıpla sonlanınca bi korku oluştu ne yazıkkı:(
denizannee Didocan olsun allah buna hayırlı ömür versin. Bunlara üzülüp kendini kasarsan da etkilersin onu. İyi düşün dua et iyi olur inşallah