Melike26 Merhabalar, Gebze medikalpark da daha önce Doğum yapan, yada hamilelik süresinde bu hastaneyi seçenler geri dönüş yapabilir mi? Hangi doktora gidiyorsunuz, ilgi alaka, hastane şartları vs. ? Şimdiden teşekkürler 🙏🏻
Elifdikel Merhabalar ben Ömer talip turhani tercih ettim 12 haftalık hamileyim ben memnunum bir sıkıntı yaşamadım
Melike26 Elifdikel bende 27 haftalık hamileyim başka bir hastaneye gidiyordum fakat değiştirmeyi düşünüyorum. Biraz bilgi almak istedim .teşekkürler😊
Glsmoztrk Melike26 ben Ahmet Rıza Esmere gidiyodum ilk çocuğumda da ona gittim bu 2. Ama bu sefer hiç memnun kalmadım dalga vari konuşmaları hoşuma gitmedi bıraktım. Konakta Mine Hanıma gidiyorum çok memnunum herseyi ince ayrıntısına kadar anlatıyor.
Melike26 Glsmoztrk aslında doktordan çok hastaneyi ebeleri hemşireleri merak ediyorum. İlgi alaka nasıl temizlik yönünden iyi mi odalar düzenli temizlenir mi vs.
Glsmoztrk Melike26 temizlik konusunda iyiler titizler hemşireleri ebeleri çok ilgili. Ben sadece doktorumdan memnun kalmadım diğer yönden skıntım yoktu canm