Gzde_defne Canım anneler bana memnun kaldığınız bebek arabası puseti,göğüs pompası,ateş ölçer gibi bebek için gerekli olan araç gereçleri yazarmısınız ? Hangi marka aldınız ne gibi özelliklerini beğendiniz ?
Bicirik2025 Gzde_defne bence beğendiğini al hepdi aynı. Göğüs pompası için kemdiliğinde pompalayanlardan al bence rahat oluyor.
Havin49_ Gzde_defne bebek arabası joie göğüs pompası almadım şuan ilk oğlumda wee baby almıştım berbat çekmiyor mochi arkadaşım kulanıyordu iyiydi baya alsam ondan ateş ölçer wee baby çok güzel ölçüyor beşik ben trendyoldan almıştım oğlumda 4 bine 1.5 senedir kullanıyoruz gayet güzel
carolina07 Gzde_defne bebek arabası joie mirus çift yönlü ve hafif olması tercih sebebim oldu. Göğüs pompası da manuel öneririm baby plus marka. Elektrikli olan benim canımı çok acıtmıştı sattım
Gzde_defne Bicirik2025 internetten alıcam görmeden alıcağım için tavsiye ile almam daha iyi olacak sanki :)
momtobee34 Gzde_defne bebek arabası Bagi neo2 çift yönlü ve hafif olması tercih sebebimdi ateşölçer direct Nexus göğüs pompası da Lansinoh tekli elektrikli olanını olanını aldım. Aldığım ürünlerde fiyat performans ürünü olmasına ve kullanıcı yorumlarına baktım hep umarım memnuniyet ile kullanırım hepsini