deryaozturkk Kızlar 18+5 gebeyim ve bebeğim birkaç kez vurdu hatta karnıma baktım son vuruşunda karnım hareket etti ufak yaşayan var mı nedense peşpeşe vurdu yumrukladı 😂😂😂💙💙
minikcivciv89 deryaozturkk aynen benim 18. Haftada 4 kere seyrir gibi arka arkasına hissettim gece yarısı hemde😄😄
minnosss58 deryaozturkk benimde 21 ve 22. Haftada öyle hareketlenme oldu dokununca elimde bile hafif hisseder gibi oldum ama emin olamadım bebek hareketi mi diye 🤭😂
Busranur_mnts deryaozturkk olur canım bu haftalarda belirgin hareket edebilirler benim 22 gibi fılardan net belli olmuştu 17 18de vuruşları hissetmeye başlamıştım
deryaozturkk minikcivciv89 çok değişik gzüel bi his bende baharatlı yemek yedim ondan mı dedim acaba 😂
deryaozturkk Busranur_mnts ben elimi koyduğumda falan hissediyorum elime gün içinde de vurdu 18+5 de erken mi acaba his için dedim ama normal bence ya kızlar
Busranur_mnts deryaozturkk erken değil ya ben ilk 16 dan önce hissettiğime inanıyorum doktorlar olmaz dedi ama bağırsak hareketinden farklıydı aynı yerdeydi sabah akşam uzanırken vuruyordu haftalar geçtikçe güçlendi 22lerde baya netleşti
deryaozturkk Busranur_mnts evet doktorlar öyle diyorlar ama her vücutda farklı bence hissedilme şeysi