zeynepkazgann Kızlar şuan 32. Haftadayım sezeryan günü kaçıncı haftada belli oluyor ve genelde kaçıncı haftada sezeryan yapıyorlar (Çok korkuyorum hanik atağım var günlerim berbat geçiyor korkudan)
EdanurZ zeynepkazgann ben 34. Haftada kontrole gittiğimde gün vermemişti şuan 36. Haftadayım 37+4 e randevu buldum o zaman gideceğim muhtemelen o zaman verir tarihi
Nursevv zeynepkazgann bacım ne yapayım ya dermoid kistim var 9 cm 33 haftalığım ben ne yapayım ya devlete gidiyorum özele de güvenemiyorum ellerinde kalırım diye de korkuyorum doktorların
zeynepkazgann Bebivekedi peki korku var mı ilk doğum mu ben aşırı derecede korkuyorum çünkü panik atağım yüksek derecede var genel anestezi istilorum ondan da çok korkuyorum uyanamam diye diğerlerindede atağım tutarsa naparım diye kafayı yiycem 😭😭😭😭
zeynepkazgann EdanurZ peki korku var mı ilk doğum mu ben aşırı derecede korkuyorum çünkü panik atağım yüksek derecede var genel anestezi istilorum ondan da çok korkuyorum uyanamam diye diğerlerindede atağım tutarsa naparım diye kafayı yiycem 😭😭😭😭
zeynepkazgann sunbloom123 peki korku var mı ilk doğum mu ben aşırı derecede korkuyorum çünkü panik atağım yüksek derecede var genel anestezi istilorum ondan da çok korkuyorum uyanamam diye diğerlerindede atağım tutarsa naparım diye kafayı yiycem 😭😭😭😭
sunbloom123 zeynepkazgann evet ilk gebeliğim ama şuan için hiç korkum yok bakalım doktorum doğum için ne sölicek normal olmasını isterim açıklık felan uygun olursa yoksa muhtemelen spinal olur siz de bu kadar stres yapmayın zaten durumunuza görede hangisi uygun veya uygun değil doktorunla konuşursun canım
EdanurZ zeynepkazgann benim 2. Doğumum canım ilki spinal sezeryan oldu mecburiyetten bu da spinal olur spinal korkulacak kadar bişey değil doğduğu an bebeğini görmek çok başka bişey genel anestezi olmayı hiç düşünmedim düşünmüyorum da ama senin panik atağın varsa o kadarını bilemiyorum doktorunla konuş en iyi o yönlendirir en iyi o rahatlatır içini 🥰
Bebivekedi zeynepkazgann hiç korkma bende girerken çok ağladım ne olacak diye inan o kadar güzeldi ki iğne sonda hiç birini hissetmedim çok kolaydı ilk ayağa kalkış azıcık zorladı ama inan hepsi bebeği görünce geçecek zaten bebekten sonra sakinleştirici yapıyorlar duruma göre Leyla gibi oluyorsun 😂 sonra bir bakmışsın ufacık bişey kollarında sana bakıyor
zeynepkazgann EdanurZ çok teşekkür ederim nolur dua et sende bana halırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah allah kimseyi korktuğuna uğratmasın