Merve2334 Dün gittim doktora kızlar 10 artı 1 eşim gil 6 erkek kardeş deli gibi kız istiyorlar bende erkek istiyorum öncelik sağlık tabiki ❤️ ama insanın sabrı gelmiyor yorumlar mısınız dündendir her yerde soruyorum 😂
Dlrdgn Merve2334 sağlıkla gelsin inşallah ben kız hissettim görünce benim kızım da bu haftalarda ultrasonda bu şekle benziyordu vücut olarak Allah gönlünüze göre versin 🌸
emelllllktlu Merve2334 Aynı hafta ve gündeyiz bende 10+2 yim bir dahaki kontrolüm 12+4 te çok merak ediyorum cinsiyetini 🙈
Dlrdgn Merve2334 benimde bir kızım var 4 yaşında şimdi 13 haftalık hamileyim çok istiyorum sağlıklı olsun ama bir oğlum olsun diye insan olmayanı da istiyor işte çok normal 😊
Merve2334 Dlrdgn e tabi canım insanın oğlu olsa ikinciyi kız ister kızı olsa erkek olsun ister çok normal yani bazen görüyorum böyle erkek isteyenleri linçleyenleri saçlarına yapışasım geliyor :):):) yahu kime ne ister 10 erkek isterim ister 10 kız
Dlrdgn Merve2334 geçen hafta gittim biseye benzetiyorum ama çok erken haftaya gel dedi cumartesi tekrar gideceğim inşallah söyler
ddrys Devlet hastanesine gdyorm 13 haftalıkken asistan hocam sanki çıkıntı var dedi doktor kordon olabilir dedi tahmın söykemedi 18 haftalıkken gtım direk erkek dedi