Sezensezen1 Kızlar bugün kontrolüm vardı doktor bebeğin gelişiminin iki hafta geriden geldiğini söyledi ama kilosunasa 3 kilo dedi ayın 31ne doğuma alalım seni dedi çok endişelendim ya neden böyle olmuş olabilir birşeyde söylemedi
EdanurZ Sezensezen1 gelişim geriliğinin birden çok sebebi olabilir ama kilosu küvöz gerektirecek kadar düşük değil sağlıkla kucağına almak nasip olsun İnşallah 🌸 2.5 kiloyu geçtiği için sorun olmaz İnşallah
demetov Sezensezen1 gelişim geirliği mi dedi minyon mu dedi . Sağlığında problem yoksa sorun olmaz. Hemen hemen benim de o kadar geride ama böyle bişey demedi. Sadece minyon bebeğim plesentası da ona göre olduğu için miladını doldurmadan doğması daha iyi olur dışkısını yapabilir 40. Hafta dedi bu kadar ben de 38+2 deyim bekliyorum ve dün muayene oldum 2800 gram ama sağlıklı dedi
Sezensezen1 demetov gelişimi iki hafta geride dedi çarşamba günü doğuma alıcam seni dedi bilmiyorum ya
bet-ul Sezensezen1 Bana da marmara eah ta erkk bi doktor femur iki hafta geride dedi hiç güven vermedi kendi doktoruma çıktım yanlış ölçtüğü ortaya çıktı. Gelişim geriliği için karın çevresi baz alınıyormuş ama sizinki de 3 kilo gayet de normal. Bizi boş yere endişelendirmişti