hilal858_ penbe_karisi Bebeğin durumuna göre sıklaştırır artık. Baştan sende uğraşmışsın bak… Benimde kanama alanım vardı şükür 14. Haftada geçti progestanlarla☺️ şuan Allah’a şükür haftasına uyumlu gidiyor. Allah sağsalim kućagina almayı nasip etsin kolay doğumun olur inşallah 🥰
penbe_karisi hilal858_ amin aminnnn çok teşekkür ederimm 😍😍 hepimizz sagliklaaaa kucagimizaaa alalım 😍🥰😘
Kubra12355 penbe_karisi bende 35+3 um bu zamana kadar ayda 1di şimdi haftada bir artık ama zaten sezeryan için 20 ocak gün verdi 3 kere gidicem en fazla kendi gelmek istemezse sonra doğum 🤣
Ecrinpoyraz penbe_karisi penbe_karisi 32 den sonra 2 hatada bir gitmeye başladım. 36 haftaıgum suanda
semiii penbe_karisi aşko çok moralim bozuk🥺 kahverengi lekelenmem olunca gitmiştim bana plesantada kanama alanı var dediler
penbe_karisi semiii aaay coddimisin 🥹🥹🥺🥺korkma bazen plesenta aşağıda oluyor ondan kaynaklıda olabilirrrr 🥹🥹🥹🥹bol bol dinlen ayağa kalkma
deryakurtulus semiii Toparlar plasenta aşağıda olduğu için oluyordur. Kanama geçene kadar yatacaksınız ve progestan kullanacaksınız. O kanamanın bebeğe zararı olmuyor keseden uzaksa. Genelde plasentanın en alt ucundan kanama yapıyor. Acil şifalar. ☺️🙏🏻
hilal858_ semiii umarım etkisini çabuk görürsün canım ben 1 ay içinde hem fitil olarak hem iğnesini kullanmak zorunda kalmıştım ama inşallah sen kısa zamanda kurtulursun ☺️
munininannesi 30dan sonra 2 haftada 1e düştü 34.hafta kontrolünde de 1 hafta sonrasına kontrol muayenesine çağırdı bakalım nasıl devam edecek 🤷♀️
ikiprensesannesi___ penbe_karisi çok şükür bir sorun yapamadığım için 35 haftalık oldum bugün 5 kere falan gittim kontrole bir hafta sonra gıdecem bakalım ne diyecekler
penbe_karisi ikiprensesannesi___ yaaa ben 100 den fazla gittim heralde ilk 3 ay düşük riskim vardı sonrasından plesenta sorunu diş ağrısı detaylı ultarson derkennn çok gittim 🥹🥹
semiii hilal858_ ya çok moralim bozuldu üzüldüm fitil olarak verdiler daha büyük bir şey olsaydı başka iğne verirdiler diye düşünüyorum.