hizlivecocuku hizlivecocuku bu arada her gittiğim doktor farklıydı en son 2 hafta sonra gel diyen de farklıydı 31 de bidaha gidecem
Havin49_ penbe_karisi ilk baştan beri iki haftada bir 28 haftalığım bakalım ne zaman bir haftaya düşecek
EdanurZ penbe_karisi normalde 3 haftada bir gidiyodum 32 den sonra 2 haftaya düştü ama şuanki randevum 3 hafta olacak çünkü yılbaşı haftasına randevu bulamadım doktorum olmadığı için
suragungor penbe_karisi tansiyon hastasi oldugum icin 24. Haftadan beri 2 haftada bir gidiyorum gecen hafta 30. Haftamda kontrolum vardi sonraki kontrole 1 hafta sonra cagirdi ama bu tamamen tansiyon kaynakli
VuslatDemir QueenBahar_ ben de 37+3 üm cok yakın gebeliklerimiz herhangi bi dogum belirtiniz var mı acaba 🫶🏻
QueenBahar_ VuslatDemir yalancı sancılarım var canım anı gelen sancılar gidip geliyor Seninki normal doğum mu olacak ? 🤍
VuslatDemir QueenBahar_ insallah niyetim o yönde herhangi aksi bi durum olmazsa normal olacak ❤️ her aksam doguruyorum sanıyorum o yalancı sancılar yüzünden ahshshshshs
Yazmelegi_ penbe_karisi ilk gebeliğimde 30 dan sonra 32 de 34 te 36 da gittim sonra 37 de gittim diye hatırlıyorum 38+1 de de doğum oldu bunda da nasıl olur bilmiyorum
irmairma penbe_karisi çarşamba günü 32. Hafta için gittim artık 2 hafta da bir geleceksin sonra sıklaşacak dedi 🤷🏻♀️