kucuk_prens nergiss123 zevk meselesi tabiki film dizi ama Savaş Vadisi diye bir film izlemiştim gerçek hayattan kesitti savaş filmi ama ben beğenmiştim
Saraylokumu nergiss123 Bu tarz postlara kimse cevap vermiyor genelde neden bilmiyorum 😆 Bende açmıştım önceden film önerisi postu kimse yazmadı üzerine bir cigara yaktım 🤣🤣
Saraylokumu penbe_karisi Film değil de yeni bir dizi çıkmış. Adı Cennet mahallesi 🤣🤣🤣 Sen bilmezsin şimdi
nergiss123 penbe_karisi Can dostum Şimdi ya da asla Zindan adası Amir khanın filmleri Bunlar benim sevdiklerimdi bakabilirsiniz. Şuanlik bunlar geldi aklıma.
nergiss123 Saraylokumu Ahahah🤣 Eski diziler candır yaa. Ben de Bir Zamanlar Çukurova yı izliyorum yemek vs yaparken yerken.😅
Havin49_ nergiss123 ben ıssız adamı izlerken baya ağlamıştım 😀😀 Sadece sen Yağmur rengi romantik komedi güzel Biricik sevgilim oda romantik komedi Organik aşk Buda romantik komedi Severek izlemiştim bunalrı
mmia nergiss123 “11.22.63” film tadında güzel bi dizi. Aşk dram bilim kurgu çok hoş 🥰 hatta yine izleyesim var benim 😂