Alya05 Busraaaakkk doğru oda öyle vala, Allah hayırdan çıkartmasın Benm üst komşum geçen Sena hamileydi bide çalışıyordu ben yemeği ona göre yapardım ramazan ayında Yemekğşni salatasını çiğköftesinş tepsiye koyardım arardım onu diyordum iş çıkışı bana uğra die ona verirdim hep
Busraaaakkk Alya05 ay ne iyi komşuymuşsun bizimkileri ben çoğunu çok tanıyorum bile, çalışınca denk gelince anca selamlaşıyoruz 3 sene oldu bu eve taşınalı
1Ali Alya05 evde hem daha pratik oluyor hemde uygun, marketten hamburger ekmeği alıyoruz büyük olanlarından hemen kıymadan hamburger köftesi yada tavuk paneliyorum, domates marul turşu soğan sos hazııır🥰
Deletedmom_8793 Alya05 valla bende kolay diye yaptım orucluydum halim yoktu kıyma patlıcan biber karıştırdım baharatlı salça fırına attım 😁
eslem2121 Selim_Alparslan allah razı olsun bitannem inşallah kabul olmuştur bugün lekelendim ilk adet günüm den on yedi gün geçmesine rağmen🥺😔
Fatma_furkan1996 Alya05 havalar soğuk sulu yemek istedi bugün canım Etki kuru fasulye Şehriyeli pilav Salata +kedidilli pasta
Alya05 Fatma_furkan1996 afiyet olsun bende canım kuru çekmişti doğum yapalı 10 gün oldu bebeğe gaz olur diye yapmadım