Selim_Alparslan Alya05 Bende ilikli kemik suyu kaynattım bir güzel 🤌 Büyük oğlum hasta ona suyundan mercimek çorbası yaptım. Yanına ne yapacağım bilmiyorum. Küçük oğlan da durmuyor 10 dkka da bir kalkıyor.
Alya05 1Ali afiyet olsun eline sağlık Benmde canım Bayadır hamburger çekiyor evde yapmaya üşeniyorum Dışardakide sevdiklerim boykot markası hep Diğer şubelerde var ama bi türlü onların hamburgerini sevemedim
1Ali Alya05 evde hem daha pratik oluyor hemde uygun, marketten hamburger ekmeği alıyoruz büyük olanlarından hemen kıymadan hamburger köftesi yada tavuk paneliyorum, domates marul turşu soğan sos hazııır🥰
yoncahan Ay ben hamileyim 1 aydır yemek yapmayı unuttum artık. Bu gün annem oruçlu ona gideceğiz yemeğe menüde kamerada gördüğüm kadarıyla karnıyarık pirinç pilavı ıspanak kavurması nohut hoşaf var tabi böreği tatlısı 🤭 Annem fazla eli bol bir insan tek yaşadığı halde böyle 🤭🤭
kubos-123 Dört kaşık çorbası , fırında kuzu kaburga içine de patates havuç soğan ekledim ,bulgur pilavı , yoğurt belki salata eklerim helva yapcam bir de .
Alya05 penbe_karisi afiyet olsun canm bende başta onu düşündüm de sonra gaz yapar belki bebek için olmaz dedim
demirrleydi_ Alya05 eşimde benden biraz hastayız hafif bir kırgınlık var aradı şimdi üşüdüm bize sıcak bir çorba yap yeter başka bişey istemiyorum diye tavuk but çıkardım mercimek çorbası yapıcam tavuklu eşim tavuk suyuna çorbayı başka türlü içmiyor
DarkLuna Alya05 yeşil mercimek çorbası ve makarna çorbayı yaptım eşimin gelmesine yakın makarnayı yaparım