Gamze1109 Kızlar gebeliği çok erken öğrendim adetime 4 gün vardi şuan iki gün var ama felaket derecede kasık ağrım var ne yapmam lazım bu durumu yaşayan varmı bu arada kanda veya 110 çıktı kanda da onaylandı yani
Melike3506 Gamze1109 kasık ağrısı olabiliyor yerleşirken veya rahim büyürken ilerde de gebelik boyunca ara sıra ağrı giriyor lekelenme veya kanama yaşarsanız gitmeniz gerekiyor
ylnydgd Gamze1109 kasık ağrısı normal kanama lekelenme olmadıkça. 12. Haftada falan geçiyor. 48 saat arayla kan verip beta artışını görmeniz gerekiyor onu da ihmal etmeyin
Akrepkadini Gamze1109 eğer bu ağrıya ıkınma hissi geliyorsa acile gitmeniz gerekiyor çok şiddetli ağrılar da sıkıntı olabiliyor kanama yok diye aldırış etmeyin içinizin rahatlamaya içinde doktora gidebilirsiniz zaten hamile olduğunuz için direk kırmızıdan alırlar sizi
Gamze1109 Melike3506 kanama yada lekelenme yok ama korkuyorum bundan önce bir kimyasal gebeliğim vardı
ducksea Normal, adet agrısı gibi ağrı çekersin, hatta bıcak saplanmıs gibi olur bazen. Yerleşiyor bu agrılar daha devam eder ara ara. Kanama vs varsa git ama
Kadermiray Acil maalesef bişey yapmıyor kese kalp atışı görmeden ama sancılar normal uzanınca geçiyor tek taraflı şiddetli değilse sorun olmuyor genelde
DevriminAnnesi Gamze1109 ben öğrendikten 1 hafta sonra otururken kalkarken kasık ağrım oluyordu kanamam yoktu ama korktum gittim hastaneye muayene oldum kanama alanım varmış ondan böyle ağrım olduğunu söyledi ilacımı verdi yatış yap ani hareket yapma dedi. Yani otururken kalkarken yürürken bıçak gibi ağrı batıyorsa bence nolur nolmaz gidip bi baktırın ben suan 3 aylık oldum daha geçen banyo yıkadım diye kanamam oldu hala düşük tehlikem var 🥹 umarım hiçbir şey yoktur içiniz ferahlar
irmairma Gamze1109 benim de 4 gün kala 100 çıkmıştı ve regl olacak gibi kasıklarım ağrıyordu acil doktora gitmedim, kanamam vs yoktu çünkü
irmairma Gamze1109 ama bu dayanılmayacak ve sizi çok rahatsız eden bir ağrıysa bence tabii ki de acile gitmenizde bir fayda var
irmairma Gamze1109 100 ile öğrendiğimde 3 haftalık gösteriyordu gelsen bile gözükmez şuan dedi 3 hafta sonraya randevu verdi 6. Hafta gittim