yigit211 Sjsjdhalaalkshdjsksksn direk gece kan şeklinde gelmişti 2 hafta geçti oğlum yine gelmedi suyum azdı rahimden ilaç falan verdiler 40+3 de suni falan normal yapmıştım
Churcill Sjsjdhalaalkshdjsksksn gece 3 te tuvalete kalktığımda yapışkan kahverengi bi akıntım oldu geçer sandım geçmedi ped koymak zorunda kaldım ertesi gün de doğum yaptım zaten sancılarım da başlamıştı hafiften
HaticeArCi Sjsjdhalaalkshdjsksksn şurada bekleyeyim bende merak ediyorum açıklık muayenesinden sonra lekelenmeler oldu ama nişan değildir diye düşündüm. Beklemedeyim.
Sjsjdhalaalkshdjsksksn yigit211 ya bana da açılman var evde sancılarını çek dedi bi hafta oldu gelen giden yok merak ediyorum açıkçası
yigit211 Sjsjdhalaalkshdjsksksn doktoruma yazdım gece nişan gelince hemen doğum başlamaz dedi açılman varsa bilemiyorum tabi canım doğurmak istiyorsan yürüyüş sıcak duş falan dene ama be hepsini yapmıştım 🤣 5 kat merdiven indim çıktım devamlı gelmeyince gelmedi yani üstelik 2.doğumdu hep hareket halindeydim
Sjsjdhalaalkshdjsksksn Churcill ya maşallah bende açılma da var akıntı da var sancı da var ama gelen giden yok
Churcill Sjsjdhalaalkshdjsksksn kişiye göre değişiyor maalesef her şey ne yaparsanız yapın vaktini bekliyor minik. Sağlıklı kolay bir doğum dilerim 🙃
sumosss98 Benim kahve leke seklinde gelmisti yanlis hayirlamiyosam 5 ya da 7 gun icinde doguma gitttim hazidlikli olun saglikla kucaginiza alin insallah