benkimimsenkimsin Kızlar 21+ 6 haftalık hamileyim bir aydır bu hafif hafif var ama bugün artık adım atamayacak haldeyim genital bölgemde acayip derecede bir baskı var bacaklarımda adım atarken sanki çocuk oradan düşecek gibi oluyor ve bacak aralarında otururken genital bölgemin üstünde yani sezeryan dikişime doğru bir yanma var ayağa kalktığımda adım atamayacak gibiyim sanki bebek orada duruyormuş gibi hissediyorum oranda bir dolgunluk var ve ne yaparsam yapayım canım acıyor adım atarken normal mi bu``
Annesii66 benkimimsenkimsin benimde ikinci gebelik şuan 37+2 deyim sezaryen olacağım ama bu anlattıklarınızı iki haftadır yaşıyorum haftanız çok erken aşırı bir bastı için bence doktorunuza muhakkak söyleyin
Gencbirannis benkimimsenkimsin canım eğr rahim ağzı uzunluğun normalse sıkıntı olmaz çünkü bebek ters duruyorsa ayakları aşağıda olacak şekilde tekme atarken baskı yapıyordur rahim ağzı uzunluğu kısaysa doktoruna sorabilirsin
Sudedemirer benkimimsenkimsin 30+5 29+6 da bu şikayetle acile gittim hafif pembe lekelenmemde olmuştu rahim ödem olmuş morarmış dediler 4 gün yatış verdiler bence bir görünün bende çık baskı hissediyordum ve adım atarken çok zorlanıyordum dikişlerimdecçok ağrı yapıyordu
Adada benkimimsenkimsin benim rahim ağzı uzunluğu normal çok şükür ona rağmen oturunca bazen ağrıyor uzanıyorum geçiyor
arzutmz Benim de ikinci bebeğim ilki sezaryendı. Aynı şeyleri 30.haftamdan beri yaşıyorum.Adım atamıyorum sanki bebek çıkıp gidecek gibi oluyor, bazen de adım attıkça bıçak saplanıyor sanki. Şu an 35.haftadayım. Doktorum bebek iri ondan dedi
benkimimsenkimsin arzutmz bilmiyorum ki ocağın başında ayrıntılı ya randevum var ama belki o kadar beklemem giderim
benkimimsenkimsin Sudedemirer benimde aynı ama kanamam lekelenmem yok Bebek gayet hareketli ama hiç bu kadar bı baskı hissetmedim bu 3. Doğumum olacak
Dgkfj5 benkimimsenkimsin benim sürekli öyle makat gelişli duruyor ayakları Aşşağı da vurdukça bişi çıkacakmış gibi oluyor büyüdükçe de daha da artıyor
Ulkumom benkimimsenkimsin bebek daha o kadar baskı yapamayacak kadar küçük o yüzden bence hemen doktora söyleyin. O haftalarda bende yaşamıştım ve sebebi iltihapmış. Enfeksiyon yani. Başka belirtimde yoktu üstelik. Bence doktora gidin.