Mge127 Merhaba anneler 2. Gebeliğim . 3.ayı doldurduk ama karnım fazla çıktığını söylüyor çalışma arkadaşlarım . Bu durum beni düşündürdü neden olabilir ? Gerçekten 3 değil 4-5 gibi . Fikri olan var mı
momof3 Mge127 İkinci gebelikte daha hızlı çıkıyor göbek sanırım ya 🫠 Benim de 10. Haftada 4 aylık gibiydi 😅 Nasıl oluyorsa
Hanimeller Mge127 o ilk aylarda benımde öyle oldu bi anda çıktı karnım ama son ayımdayım suan büyümedi daha fazla hatta herkes karnın küçük diyor merak etme sona doğru daha fazla büyümüyor ☺️
Havin49_ Mge127 ikinci gebelikte karın çabuk büyüyor zaten benim ilk oğlanda 6.5 aylık fln karnım dışardan yeni belli oluyordu hamile olduğum şuan 7 aylığım bide ikiz karnım kocaman üç buçuk dört aylıkken artık dışardan belliydi hamile olduğum
3kedili2bebekli Mge127 benimde 2. Gebeliğim ilki ikizdi 18 haftada çıkmaya başlamıştı 22. Haftada belliydi artık hamile olduğum bunda daha 17 haftaligim ama baya 25 haftalık gibi karnım var 😂
Melike3506 Mge127 sizin yine ikinci gebelikmiş, benim ilk gebelik olmasına rağmen karnım fazla çıkmış geliyor bana
42havvanur Mge127 benimde oyle 2nci gebeliktede cikmisti. Suan 3ncuye hamileyim aboo diyorum 😁 esimde diyor hakikaten bu niye bu kadar buyudu daha 9 haftalik 9 ayi dusunemiyorum diye dalga geciyor benimle 😁