aprilbaby Merhaba doktora henüz karar veremedim Halil Gürsoy pala duydum baya iyi diyorlar giden var mı o hastane de doğum yapan bilgi verirseniz çok sevinirim
rupar aprilbaby ben detaylı ultrason için gitmiştim kendisine . Çok güler yüzlü nazik ve her sorulan soruya sabırla cevap veriyor.
Susena aprilbaby Cavit Mete tarcana 5 sene önce gittim tayin sebebiyle İzmir’den ayrıldık ama çok memnundum
borquita aprilbaby biz gidiyorduk 2 kontrolden sonra değiştirdik çünkü herşeyi biliyormuşuz gibi hiç bilgi vermiyordu sanki 2.gebeliğim gibi davranıyordu o sebepten yoksa başka bir problem yaşamadık
borquita aprilbaby ben can hastanesinde mehmet bal a gidiyorum çok memnunum çevremdeki 6 kişi onunla gerçekleştirdi doğumunu 😊
plnkrc aprilbaby kesinlikle doç.ibrahim egemen ertaş derim çok nazik çok kibar çok vicdanlı bir doktor bir kere de olsa gidip muayene olmanızı isterim 🫶🏻
kizmizimavi plnkrc egemen hoca egepolde artık ama gerçekten harika bir doktor, mutlaka ekol demiyorsaniz ben de kendisini önerebilirim. Ekolde de ceysu hanım var kriz yönetimi harika bir doktor @aprilbaby
plnkrc kizmizimavi ben izmir’den tayin gördüm 1.5 yıl önce oradaydı demek ki başka yere geçmiş ama neredeyse gidilir Allah razı olsun çok iyi bir doktor🙏🏻