anneyimanneeee Bebeğimin doğmasına az kaldı hiç bir eksiğini alamadım büyük cocugumunnda eksikleri var bazı postlarımı bilen bilir eşimle ilgili Evliyken yardım eden yerler varmı bilen varmı gıda vs kıyafet evde hiç bişey ypk belediyeye falan gitsem söylesem verirler mi bilen varmı
kavalakurabiyesi anneyimanneeee bununiçinde gelire bakarlar gelir varsa malesef etmiyorlar istefiğiniz kader halinizi anlatın sabit gelir varmı sigortalı iş falan kaymakamlıklar destek oluyor
Deleted33000 anneyimanneeee bulunduğunuz ilçenin kadın kollarına gidin orda size yardım edecek veya yol gosterecek illaki birini bulursun rabbim feraha çıkarsın inşallah 🥰
isimsiz12 anneyimanneeee muhtarlıga basvur istersen bide e devletten araştır yardım destek falan ama eşin sigortalı işte çalısyorsa karşılanmaz diye biliyorum
melteW anneyimanneeee sosyal yardımlaşma derneğine başvurun benim yaşadığım yerde nüfus müdürlüğünde bulunuyor size en uygun yardımı yaparlar
atesvesu anneyimanneeee Ankara abisi var Instagram da çoğu kişiye ulaşıp yardım ediyor yazın belki size de bir yardımı dokunur