asya8melek Kızlar 12+6da kıza benzettim dedi doktor kesin mi dedim güldü erken ama evet ben benzettim dedi böyle olup yanılma yaşayan var mı?
nnuurrie asya8melek benim ilk bebeğimde erkeğe benzetti kıza benzetti tekrardan erkek dendi en son kızım oldu detaylıda bile net emin olup inanamadım denilene ☺️
Sekerkupu asya8melek 14. Haftaya kadar erkek dendi. 21.haftada kız olarak kesinleşti. 3ayrı doktorla görüşmüştüm ilk ikisi erkek demişti🤣
asya8melek cancu1 valla ne yalan söyleyeyim iki kızımda hissediyorum kız olduğunu bunda hiç öyle hissetmemiştim bir umutla gittim kıza benzettim dedi ama net konuşmayınca ikilemde kaldım
cancu1 asya8melek 16. Haftaya kadar bekle ama doktor neye bakarak yorumladı Mesala yanılmanın en çok olduğu hafta bence
asya8melek cancu1 devletti zaten bir dakikayı geçmedi bakması bende anlamadım ya bilmiyorum kendimi de umutlandırmak istemiyorum
cancu1 asya8melek bence de çok inanma 1 dakika da neyi anladı bazen erkek bebekler geç pipisi gelişiyor bekle 16 ya kadar
asya8melek nnuurrie neye güveneceğimizi şaşırdık artık doktorlar mı bilinçsiz cihazlar mı kötü bilemiyorum
gulay_acabey55gmailcom asya8melek benimde şekil aynı bundan ve hiç bişey görmüyorum kapalı kız gibi dedi daha küçük net bişy diyemem dedi
Sekerkupu asya8melek Yok ya baya yanildilar 😂 gerçi bizim kız biraz nazliydi. 33 e kadar yüzünü bile görmedik