gizarden valla benim gittiğim zaman korona dönemiydi ve ben tam detaylı ultrason zamanında korona olmuştum doktoru aradım 24 haftayı da geçiyordu benim dışarı çıkma sürem. sonra normalde kabul etmedikleri halde hiç sıkıntı yapmayın gelin bakacak doktor bey dendi. Ben biraz erken gitmiştim orada beklerim diye biz gittiğimizde içeride hasta vardı hatta çalışan geldi Ramazan ayıydı çekinmeyin tatlı bir şeyler getirdiyseniz yanınıza onları yiyin içeride çocuk hareketli olsun ki doktor bey güzel baksın dedi. Vallahi doktordan da biz çok memnun kaldık gittik önce ikili testin var mı onun sonuçlarını sordu sonra işte ayrıntılı bakarken eşim video çekecekti şimdi değil ben sana söyleyeceğim o zaman çek ben damarlarına falan bakacağım dedi. Sonra renkli böyle yüzünü falan gösterirken video çekebilirsiniz dedi bakın fotoğraf yakalıyorum dedi Bir de bir tane fotoğrafını verdi. Hani kilolu hamileleri zorbalıyor falan dediler ben de kiloluydum öyle bir şey de yaşamadım. Baktıktan sonra ayrıca masasına geçtik bize tekrardan da anlattı herhangi bir sıkıntı olmadığını falan ben çok memnun kalmıştım