isimsizzz1 Kızlar merhaba ovulasyon takip ediyorum şuan yaptım ama ne zaman pik olacak şaşkınım bi yardımcı olur musunuz 
bebistakibi Aynı testi bende kullandım bu ay ilk kez . Bu şekildeydi hep . Hiç c çizgisi kadar koyu olmadı malesef . En koyu gördüğüm gün bile ovulasyona yakın denildi ama ertesi gün soluklaştı ben anlamadım 🥹
isimsizzz1 bebistakibi hiçbir şey anlamadım bi türlü piki göremedim garip bi test geldi açıkçası bana
bebistakibi isimsizzz1 bu akşam yine deneyeceğim testi bakalım . Sizde deneyin isterseniz günümüz aynı atalım karşılaştıralım
nr0900 isimsizzz1 bende de hep silik cıkıyor . Aksam 1 2 saat öncesinden sıvı alımı olmadan denersiniz 7 8 gibi ama bence değerlendiirn koyulasırsa
isimsizzz1 Sperm sorunu var pikten sonraki gün çatlayınca bebiş oluyoruz bizde önceki bebeğim de öyle olmuştu , muhtemel yarın çatlamış olur gibi ama piki göremedim
nr0900 isimsizzz1 sürekli takip etmek gerekiyor o halde kaçmasın diye insallah piki görürüz bu ay güzel haberler alırız 🌸
simgemomy bebistakibi henüz pik olmamış balım 9 dan sonrasına bırakma ve aynı saatte yapmaya çalış testlerini yapmadan 2 saat önce de sıvı alımını durdur
isimsizzz1  testin son hali böyle şuan sıvı aldım böyle çıktı muhtemel pikti sıvıdan dolayı böyle çıktı galiba
bebistakibi isimsizzz1 canım benimde en koyu böyle çıktı sonra silikleşti . Bu şekildeydi . Ya ovulasyondu yada ben testi beceremedim bilmiyorum . İnşallah bu ay güzel haberler alırız