Yani bana sanki o annelik duygusu gelmemiş gibi. Yargılamayın bilerek isteyerek çocuk sahibi olduk. Daha önce bir kürtaj (istenmeyenbebek) bir de kimyasal gebelik yaşamıştım. Şimdi 8+2 hamileyim. Herkes çok mutlu vs ama ben hamilelik sendromuna yakalandım galiba işte huzursuzluk, uyku hali vs bildiğiniz gebeliğin ilk 3 ay sendromunu yaşadığım için mi anne gibi hissetmiyorum. Kimyasal yaşadığım ay daha çok anneydim karnımı sever konuşurdum hep çok dikkat ederdim vs. Şimdi hem çok sinirliyim hem rahat değilim 1 aydır temizlik yapamıyorum doğru düzgün gezemiyorum vucudum değişiyor diye mi gıcık mı oluyorum anlamadım. Kocamdan nerdeyse nefret edecek hale geldim kokusu midemi bulandırıyor adam artık ne yapacağını şaşırdı zaten ben yemek falan yapmıyorum mutfak ve çamaşırlar hep onda ben sadece yatıyorum bana bakıyorlar ay bilmiyorum bu ne zaman geçecek ben ne zaman anne gibi hissedicem. Mesela önceden kimseye sevdirmem kimsenin kucağına vermem çocuğumu falan diyordum şimdi kimseye söylemesem de hani sevsinler ne olmuş ki falan diye düşünüyorum. Ne zaman anne olucam ben