dil_n gercekten oyle bacim ilk gebeligimin bana öğrettiği en onemli sey buydu. Ben cok planci bi insanımdır bisey yapılacaksa ne zaman nasil yapilacagi aylar öncesinden planlanmıştır hic akışına birakabilen biri olmadim, ama anladım ki bazi planlar elimizde patlayabilirmis bazen ne kadar zorlasak da o bizim icin hayırlı olmayabilirmis olmamasi belki de bizim hayrımıza oluyormuş ve olsun diye zorlayınca da cok uzulebiliyormuşuz… ben bu kadar inançlı biri de değildim ama bu bebis bana birçok sey kattı o yuzden su an üzülmüyorum tutmamasına, sağlıksız olacaksa hic tutmasın diyorum önceden burcuna kadar planlardim yok gezegenler yok işte haritasal falan hep öyle gittim simdi saldim hic bakmıyorum herkes bizden bebek bekliyor iki tarafta da torun yok, ilk bebiste onun baskısı da vardi simdi onu da saldim her şeyin bi zamani var biliyorum dogru vakit geldiğinde o gelecek ve ben hep elimden geleni yapmaya devam edicem 😌 negatif dusunmek gercekten negatifi çekiyor ilk gebeligimde hep bu bebekte bir sorun olacak riskli gebelik icinde olucam demistim içime doguyor demistim herkes kızmıştı bana ve gercekten diyorum ki tıbbi açıklamalar disinda dilimin gazabına uğradım. O yuzden meditasyon yapmak zihni boşaltmak cok onemli kotu düşünerek deneme yolunda olunca zaten negatifi çekiyoruz kesinlikle çekim diye bisi var… Allah hepimize saglikli hayirli imanlı guzel ahlaklı evlatlar nasip etsin, sagliksiz olacaksa ya hic tutmasın ya da erkenden bitsin ki ilerleyen süreçler canımızı yakmasın.. 🙏