Kizlar ben de doktordan ciktim, dediğim gibi progesteron um düşük olmasi gereken tarihten 2 gun gec verdim ama ona rağmen cok dusuk dedi 15 ve uzerinde tutmamız lazim dedi. Yumurtlamam kalitesizmis ilk gebelikte de anomali olmasının sebebi buymuş zaten yumurta kalitesiz olunca bebeğin oluşumunda hep promlem anomali oluyormuş. Bana 2 eşime 1 takviye verdi. Ekstra d vit ve magnezyum dusuk diye onları verdi. Paketli gidalar dondurulmuş gidalar yasak glukoz fruktoz surubu içeren içecekler yasak plastikte olan içecekler yasak eti kuzu eti yiceksin tavuk ve hindi organik olacak jersey sütten yoğurt yap onu tüket icine keten tohumu chia yulaf veya yaban mersini at dedi. Deterjanlar vegan içerikli olacak dedi. Bol yeşillik lahana ve havuç tuketeceksin bunlarla smothi yapabilirsin dedi. Gunde 2 bardak kahve içebilirsin aksam 4ten sonra olmasin ve 4ten sonra meyve yeme dedi meyveyi gunde en fazla 2 tane yiyebilirsin onu da gündüz ye gun icinde mutlaka bir kasık tahin ve 1 avuc cig kuruyemis tüketin dedi. Sigara alkol yok aksam uyku düzenine dikkat ediyorsun max 11 oldu mu uyku modunda olman lazim dedi. Kabız olmamalısın gunde 2 lt su içmen gerek alkali olacak ve plastikte degil cam şişede içmen gerek dedi. Spor reformer pilates yap dedi onu zaten yapıyorum dedim meditasyon 1 saat ayır kendine, kortizol seviyeni düşürmen lazim dedi. Gunde 6000 adım mutlaka atman gerek her gun gunde 1 saat tempolu duzenli yuruyus gerek dedi. Bu kadar dikkat edip stres yaparsan hepsi cop olur stres tüm hormonları etkiler kortizolu yükseltir dedi. Tereyağ margarin ayçiçek palmiye yağ yasak. Sade yag veya zeytinyağı dedi. Gunde 1 yumurta haftada 1 mutlaka ızgara veya fırında yüzey balık tüketin dedi. Kuzu etin kemik suyunu ilk postada soguk suda beklet sonra 2. Postada suyuna biberiye maydanoz kereviz sapı zencefil baharatını at kaynat ama duduklude degil bunu her gun 1 bardağa dök limon sık ic dedi. Kabız olmaman lazim dedi. Keçi peyniri yemen lazim dedi peynir olarak. Ovulasyon testine devam edebilirsin 10. Günden itibaren 10-12-14-16-18. Günlerde iliski olsun 1 dolu 1 bos git yani dedi. Adeti 1. Gun kabul ederek 19 veya 20. Gunde tekrar progesteron baktir bana at dedi. Progestan yazdı yine dusuk gelirse tekrar adet olduktan sonra 12. Gunde kullanmaya basla fitil olarak dedi. İstersen yumurtlama döneminde ostrojen de baktirabilirsin sana bırakıyorum dedi. Esas hormon testlerine de bu takviyeleri 3 ay kullan bu sürece hamile olmazsan 3 ay sonra detayli hormon bakar takviyeler ise yaramış mi yaramamış mi ona bakarız dedi.