hou Lavin08 benim moralim çok bozuluyor ama ya aşırı takıyorum çok taktığım için bu sefer bu duruma sinirleniyorum saçma sapan bir döngüye girdim🥹🤣🤣
Melooom0203 Lavin08 canım ben test yapmadım ama bı gün hafıf sancılarım oluyor ama sadece sağ kasıkta var bu normal mı
dalyaluna35 Lavin08 evet bacım bi 20sini görelim burda 😁 24 ocak ovulasyonda pik gunu gosteriyor benim
dalyaluna35 hou bacim hiiic bozma ölüm haric her şeye çare var şükür, bol bol seviscez yapacak bisi yok 😁
Lavin08 hou of aman ya keske bi komple kafamizdan silip atabilsek belki o zaman olurda oda olmuyor iste
hou @dalyaluna35 @Lavin08 @dil_n bu arada dün awox bana yalancı saçma sapan bir çizgi çıkardı artık ona da güvenim kalmadı aşağı fotoğrafları atıcam bakın kızlar. Sabah yaptım yoktu akşam bir test daha yaptım saçma bir çizgi çıktı sabah geri tekrarladım hiç bir şey çıkmadı sonra dijital test yaptım o da no yazdı ekliycem aşağı görselleri
hou Krnn1 canım bugün olmam gerekiyor ama negatif yani kaç tane test yaptım dün en son dijitalde no yazdı tamam dedim kesin yok 🤣🤣
neyazsamkii hou kız bu nasıl test ne güzelmiş takıldığım noktaya bak😆 psikolojim bozuldu bir sürü test marka yapmaktan😅