Melooom0203 eliz2026 Hım o zaman kan ver kusura bakma belki yazmıssındır ben okuyamadım hiçbir yazdıklarınızı baktım olmuyor
eliz2026 Melooom0203 evet canım yazdım ne kusuru estafurullah eşimi bekleyeceğim işte gece gidip kan vereceğim
eliz2026 Lavin08 tabiki ederim bat bugündü ama hiç adet olcak gibi değilim normalde ben adetten önce lekelenirim falan ama şuan yok hiç belirtisi
Lavin08 eyoplk kuzum testin markasi nedir valla var görünüyor benim miyop gozler bile gördüyse 😅hadi hayırlısı ❤️
hou eyoplk canım var gibi duruyor ama bu markaya güvenmiyorum elinde başka varsa yap regl gününe kadar talip et koyulaşma sonra kan ver
eliz2026 eyoplk var gibi duruyor canım ben regliden 2 gün önce yaptığımda böyleydi 5 gğn önce yaptığımda çok silikti bugün daha net ve bugün regl günüm
eyoplk eliz2026 yarın sabah ilk idrarla tekrarlayıp ona göre acile gideceğim yeni başlık açıp sordum çünkü
eliz2026 eyoplk evet öyle yap canım en doğru sonuç kanda çıkıyor ya testler çok yanıltabiliyor ben o yüzden regli bekledim
eyoplk Lavin08 bebetime ama geçen gün yaptığımda tamamen benim bile zor gördüğüm bir çizgi vardı markası farklıydı