Lavin08 Melooom0203 ikinci gebeligim olcak kuzum kizim var 19 aylik 7 aydir fln deniyoruz kizim 1 yasindan sonra iste
Melooom0203 Lavin08 anladım canım Senın de baya olmuş hakkımızda hayırlısı bu ay güzel haber alırız umarım
Selin_aydn023 dalyaluna35 çok şükür pozitif haberini aldım Rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın kimsenin emeklerini umudunu yitirmesine izin vermesin bolca dua ile hayırlısını dileyelim
eliz2026 Kızlarr bugün regli günüm normalde ama hiç belirtim yok artımed erken gebelik testi sizce varmıdır
eyoplk eliz2026 artimed bende 2 kere üst üste yalancı pozitif vermişti canım teste güvenip gidip kan verdim ama negatifti bence sende kan ver testte çıkarsa zaten kanda haydi haydi çıkar
Lavin08 eliz2026 kuzum yalanci cok cikariyor ama pembemsi duruyor kan veremezsen bile eczaneden farkli marka alip dene insallaj vardir
dalyaluna35 eliz2026 kuzum teste gore var duruyor ama en sagliklisi kan vermek, artimed de cok fazla yalancı pozitif duydum insallah vardir ❤️
Melooom0203 eliz2026 hevesini kırmak gibi olmasın ala bende artık artımed e ınanmıyofum bana da cıft cızgı çıkarmıştı ama yok
eliz2026 eyoplk ya işte kimisinde yalancı çıkarıyormuş ama kimiside bu testle öğrenmiş neye inanıcağımızı şaşırdık vallahi
dalyaluna35 Lavin08 valla bacim ben de tüp mide oldum gercekten insan kendisini nasıl mutlu hissediyorsa oyle olmali boyle mutluysan salla gitsin 😁
eliz2026 eyoplk bende akşam vereceğim ancak bakalım umarım vardır ve umarımki isteyen herkese nasip olsun inşallah ❤️
hou eliz2026 canım hayırlı olsun iki farklı testten hemen çıktıysa vardır bence inşallah yanıltmaz aramızdan biri için sevinelim 🥰🙏 kan verince haber et mutlaka sağlıklı güzel haberler alırsın inşallah 🙏
eliz2026 eyoplk sağol canımm inşallah vardırr kan vermeden de ümitlenmek istemiyorum darısıda isteyen herkese inşallah 🙏🏻