hou 3 ay önce aynı muameleyi gördüm odada 4 kadındık benden önceki benim yaşlarımda üniversite öğrencisiydi sevgilisiyle ilişkiye girdiği için siğil çıkmış vs vs ben bunu duymak bilmek zorundamıuım ya da o kız bundan belki rahatsız olacak ultrason makinası çok eskiydi tam karnımdan bakarken telefonu çaldı kargocuyla konuştu ekrana bile bakmadı bide bana döndü göbeğindeki yağı görüyomusun senin çocuğun olmaz bu yağ ile bu kiloyla zayıflamazsan unut çocuğu dedi biyamdan kargocuyla konuştu kargocu bunu bilmek zorundamıydı yani Allah aşkına sinirlerim bozuldu ben evlenöeden önce 64 kiloydum bademcik ameliyatı oldum kullandığım ilaçlar beni çok şişirdi 76 kiloya çıktım 1.68 boyum var kilomu o kadar göstermiyorumda anormal duran bir kilom yok ve bana obez muamelesi yaptı ki kendisi benden daha kiloluydu azarlayıp durdu falan salak ya devlet hasteneleri böyle maalesef şehir ya da normal devlet farketmiyor hepsi aynı özellere para dayanmıyor kadın doğum doktorlarının hepsi farklı konuşuyor bir halt bildikleri yok odalarda 4-5 kadın birbirinim mahremini dinliyor ordaki kadınları ne ilgilendirir benim cinsel hayatım burda kendimiz isteyerek bilerek danışmak için anlatıyoruz ama orası mecburi yani