Lavin08 Bu ay biteydi hayirlisiyla hepimiz icin bide hepimiz gebe oluyomusuz toplu nüfus patlamasi😅😅😅
hou Lavin08 o kadar bekleyemem aşko ya cumartesi sabahtan yapayım ne olacak en fazla ağzımın payını alır otururum🤣
hou Lavin08 zaten cumartesi yapsam adete 3 gün kalmış oluyor varsa çok silik bile olsa çıkması lazım 🥹
bebistakibi Kızlarım sabah negatif demiştim kenara attım testi şimdi baktım gölge var kuruma çizgisi mi bu ? @dalyaluna35 @Lavin08 @hou @dil_n
hou bebistakibi çizgi baya görünüyor canım markası ne testin hemen varsa elinde 1 tane daha yap ya çok heyecanlıı🥰🥰🙏
dil_n dalyaluna35 ama teste üzerinde lik 10 dk içinde bakın yazıyor yani sonrasını kabul etmeyin diyor
bebistakibi Lavin08 days doctor canım ama kaç saat sonra farkettim ilk başta yoktu size de söyledim ya karmakarışık hissediyorum
hou Lavin08 aynen bacım geçen aydan elimde patladı awox 6 tane var bol bol almıştık pozitif olursa koyuluk takip ederim diya assjdkdk benim paçaları sıvama hızım 🤣🤣
dalyaluna35 Lavin08 hadi bakalim 😅 arkadaşımın ısrarı uzerine yarin başlıyorum testlere kizlar muhtemelen negatif cikacak da arkadasim cok ısrar etti 🤣
dalyaluna35 dil_n kuzum oyle ama bu cizgi hayali degil 2. Silik çizgi bariz belli gölge degil benim ilk testim de böyleydi kuruyunca biraz soluyor ama 2. Çizgi net oluyor
bebistakibi hou hou canım kuruma çizgisi diyolar ya ilk başta yoktu saatler sonra baktım böyle olmuş bende şaşırdım . Size de yazmıştım zaten sabah negatif diye o kadar yoktu 🫣 days doctor marka test