Byn1998 dalyaluna35 amin isteyen herkese nasip olsun dualarımı rabbim hiç geri çevirmedi nisandan beri bekledim rabbim şimdi nasip etti
Deletedmom_787 dil_n çok güzel bir dua allah razı olsun bende bu şekilde dua edeceğim Rabbim nasip etsin gönlümüze ferahlık versin kucağımızı sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun tez vakitte 🥺🙏🏻♥️
dalyaluna35 Byn1998 amin insallah kuzucum Rabbim saglikli ilerlemeyi nasip etsin insallah🙏ben de 6 ay once 15 haftalik bebegimi kaybettim 3 aydır deniyoruz bakalim ne zaman tutarsa artik 🫠
Byn1998 dalyaluna35 başınız sağolsun rabbime emanet etmişsin ne güzel doğru zamanda veriyor rabbim hamile kalabildiğin için şanslısın olur zamanla inşallah 🥰🥰🥰
dalyaluna35 Byn1998 oyle tabi ki kuzum her seyde vardir bi hayir Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı imanlı guzel ahlaklı evlatlar nasip etsin insallah 🙏❤️
Lavin08 dil_n hangi markayi yaptin kuzum bat 8 di dimi belki gec dollenme olmuştur unutma regl olana kadar umut var🥰🙏
Sarkac dil_n bende hata yaptım diyorum çünkü hissedyrm var ya i birde karnım şiş sert anlatamam normalde olmaz böyle
Byn1998 Sarkac evet evet benimde gebeliği öğrenince karnım şişiyor taş gibi sonra geçiyor bi zaman sonra iniyor üçüncü bebeğim olacak
Byn1998 Sarkac evet ama ikinci eşimden ikinci bebeğim olacak ilk eşimden bir oğlum var babayla kalıyor yani yanımda ikinci olacak
Lavin08 dil_n anladim canım elinde baska marka varsa ayin 7 sinde 1 gun kala sabah ilk idrarla bidaha yap kuzum
dil_n dalyaluna35 artimed erken gebelik testi 1 Ocak ve 4 Ocak yaptım ikisi de negatif Canm sen beklemedesin değil mi? Göğüs hassasiyetin falan var mı
bebistakibi dil_n canım benim normalde hiç belirtim olmazdı . Ne eşim ne ben bilirdik ama psikolojik işte hamilelik düşündüğümüzden beri ikimizde bu ay şu var bu ay bunu hissettim vs diyoruz . Kendimizi ona odakladığımız için umarım anlatabilmişimdir 🌸